Klusbedrijf Bravenboer – Dordrecht

Heeft u dat ook wel eens? Van die klussen in of om het huis, die maar blijven liggen? Een deur die al tijden klemt, dat schilderwerk binnen of buiten wat al geruime tijd op een kwast wacht, jaloezieën die nog moeten worden opgehangen? Of die laminaat vloer die u nu wel eens gelegd wil zien?
Allemaal voorbeelden van klussen waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent.

Maar ook voor grotere (ver)bouwprojecten, waarbij u de hulp en expertise van een vakman nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij zijn naast bovengenoemde kleinere klussen n.l. ook gespecialiseerd in meeromvattende werkzaamheden zoals complete verbouwingen van bijv. badkamers, het realiseren van aanbouwen aan woningen, het plaatsen van keukens en het installeren van dakkapellen. Voor deze grotere (ver)bouwprojecten werken wij samen met bouwpartners uit de regio die dezelfde filosofie aanhangen als wij; het leveren van kwaliteit voor een scherpe prijs.

Waarom Klusbedrijf Bravenboer – Dordrecht

Door onze ruime ervaring in bovenstaande werkzaamheden kunnen wij u dus een uitgebreid pakket aan kleine en grote diensten aanbieden. We zijn een bedrijf met een betrouwbare reputatie, al zeggen we het zelf, die zijn afspraken met u altijd nakomt. Projecten worden door ons zo snel mogelijk opgepakt en ook binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Aan loze beloftes heeft u immers niets.

Qua prijs zit u bij ons goed; we kennen namelijk de weg naar de juiste leveranciers. Zowel kwalitatief als prijstechnisch. Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Veel geld. U zult merken, dat als wij een offerte voor u hebben gemaakt, dat deze scherp en concurrerend is, maar wél realistisch. Aan extra kosten achteraf en dus overschrijding van uw budget, heeft u niets.

Ook zeer  belangrijk: U heeft bij uw project altijd direct met de eigenaar te maken. Dat houdt verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatie eenvoudig.

Kortom; wij maken graag een offerte voor uw project, groot of klein. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op.


CASIUS ERKEND VAKBEDRIJF:

Klusbedrijf Bravenboer wordt voortdurend beoordeeld en voldoet aan de volgende eisen:

 • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
 • Financieel gezond en een goed betaalgedrag
 • Ruime ervaring in werk waarvoor ze worden voordragen
 • Geen openstaande klachten
 • Aanbevolen door ten minste 8 van de 10 laatste klanten

Klusbedrijf Bravenboer heeft een klanttevredenheidsscore van gemiddeld "7" of hoger voor de aspecten

 • Nakomen werkplanning
 • Kwaliteit van het werk
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Algemene indruk en professionaliteit

Bedrijven die klachten niet naar behoren oplossen worden geroyeerd. Als een bedrijf de Casius Certificering verliest zullen wij u hierover informeren.

Indien u verdere vragen hebt of inlichtingen wenst, kunt u altijd met ons contact opnemen.

Met vriendelijke groet,
het Casius team


Aanbeveling: ja              Klusbedrijf Bravenboer               28-12-2017

Pluspunten:
Een op en top vakman, heeft bij ons een mooie badkamer geinstalleerd, wij genieten hier iedere dag van, werkt netjes, Thieme bedankt voor je vakmanschap. Gr Aad en Gerda van Dinten.


Badkamer vernieuwen

 • 16-04-16 | Dhr. Amesz, Rotterdam

  Thieme Bravenboer is een vakman in optima forma ! I.v.m. een eerdere lekkage in de badkamer hebben we via Werkspot een opdracht geplaatst. Ter plaatse hebben we de opdracht doorgesproken. Thieme is zeer klantgericht, uitermate vriendelijk en luistert goed naar de wensen van de klant. De Offerte was transparant, overzichtelijk en keurig gespecificeerd en bevatte een zeer goede/realistische prijs voor de te verrichte werkzaamheden. Over de aanbetaling hebben we goede afspraken kunnen maken. Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden gaat Thieme professioneel en nauwkeurig te werk. Op basis van zijn jarenlange ervaring in de bouw kent hij de klappen van de zweep. Daarnaast gebruikt Thieme materialen van kwaliteit. Ook was de schade Lees meer

Projectomschrijving

1. Een deel van de huidige vloertegels uithakken en een douchebak plaatsen.Douchebak zorgvuldig aansluiten op waterafvoer, zodat er geen lekkage ontstaat. Houd rekening met de afmeting vd douche gedeelte (ca. 1,05 cm x ca. 0,95m). Op een professionele wijze douchebak plaatsen en restruimte netjes afwerken (in overleg). Aankoop douchebak in overleg. Alsook grijze wandtegels tegen bad aan (zie foto's) vervangen voor de witte wanttegels (witte wandtegels zijn aanwezig). 2. Eventueel plaatsen van een douchecabine (douche wand). In nader overleg. Duidelijke garantie afspraken vooraf.

Klusbedrijf Bravenboer

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..

PROJECTEN

Op deze pagina houden wij u op de hoogte van onze lopende en reeds gerealiseerde projecten. Kijk dus regelmatig op deze pagina voor actuele foto's van onze projecten en werkzaamheden.

Lees verder..